Allergiasiivous

Allergiasiivous tehdään yrityksen puhdistusjärjestelmällä, jonka ero normaaliin koti-imuriin on huomattava. Puhdistusjärjestelmän yhtenä erikoisuutena on huoneeseen tulevan poistoilman täysi pölyttömyys.

Allergiasiivousta suositellaan erilaisista pölyistä oirehtiville ja/tai lemmikkejä sisällä pitäville. Tiloissa, joissa on kokolattiamatto, allergiasiivous on myös hyväksi havaittu. Huoneilma pysyy raikkaampana.

Syväpuhdistus (kuivamenetelmä)

Syväpuhdistusta suositellaan tehtäväksi edes muutaman vuoden välein, mielellään edes kerran vuodessa.
Puhdistusjärjestelmällä syväpuhdistetaan tekstiilit ilman niiden kastumista. Syväpuhdistuksessa tekstiileistä imuroidaan jopa 6 cm syvyydestä erilaisia epäpuhtauksia, esim. ihmiskehon hilse, myös eläinhilse, mahdolliset pölypunkit ja muut irtopölyt sekä – hiukkaset.

Syväpuhdistuksen kohteet ovat yleensä seuraavat: patjat, peitot, tyynyt, matot, kokolattiamatot, sohvat. Erityisesti pakkasaikaan talvella on upea elämys, kun peitot ja tyynyt niin sanotusti vakumoidaan pussiin pieneksi paketiksi, sen jälkeen tämä vakumoitu vuodevaatepaketti viedään ulos pakkasilmaan, missä peitot ja tyynyt imevät raikkaan pakkasilman sisuksiinsa. Voin kertoa, että on raikas olo tyynyissä tämän toimenpiteen jälkeen. Patjat ja matot syväpuhdistuvat suulakkeessa olevan tampparin ansiosta, mikä aiheuttaa tärinän tekstiilin ja irrottaa paremmin pölyt tekstiilien sisuksista.
Ja mikä mielenkiintoisinta, kaiken kukkuraksi voit lopuksi halutessasi vielä nähdä, kun laitetta tyhjennetään, että mitä sieltä tekstiilien syvyyksistä oikein lähtikään. ( joskus näkymä ei ole kovin suositeltavaa katseltavaa varsinkaan raskaana oleville tai muuten heikkohermoisille)
Syväpuhdistus pidentää tekstiilien käyttöikää ja tekstiilit pysyvät raikkaampina pidempään. Syväpuhdistuksen ansiosta huoneilma pysyy puhtaampana. Menetelmä ei poista pintatahroja.


Huoneilman puhdistus ja aromatisointi

Puhdistusjärjestelmällä poistetaan huoneessa leijuvaa pölyä. Mahdollisuus myös huoneilman aromatisointiin, jolla luomme tilaan hetkessä uuden tunnelman.